Scalextric katalógus 1979
2020. április 15. írta: ToyaHSW

Scalextric katalógus 1979

scal1979.jpg

Mivel szerda van, így a szokásos katalógusos napot tartjuk meg. Ezúttal még mindig a Scalextric kiadványait osztom meg veletek.
Ezúttal a 20. évfordulóra készült 1979-es katalógust lapozgathatjátok át, ami mind terjedelemben, mind pedig játékokban messze túlmutat az eddig megismert darabokon. Természetesen ebben is találhattok klasszikus Formula 1-es autókat, ahogy azt már megszokhattátok.

Tartsatok velem ezúttal is és nosztalgiázzunk együtt!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8915615536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tzl 2020.04.16. 09:31:59

Köszi ezt a sok katalógust, én nagyon élvezem, de ha már ennyit dolgozol vele, akkor figyeljél rá légyszi, hogy sorrendbe rakd fel a lapokat, mert ez így elég zavaró, hogy mindig meg kell keresni, hogy hol folytatódik az oldal másik fele.
De ettől függetlenül kösz a sok munkát. :)

ToyaHSW 2020.04.16. 20:16:50

@Tzl: Szia! Sorba rakom a képeket, de a rendszer átalakítja a sorrendet. Igyekszem azokat úgy összerakni a mozaikokban, hogy ne nagyon legyen keveredés.
süti beállítások módosítása