Játékmúzeum TV 148.adás
2019. október 05. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 148.adás

title.jpg

Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a Játékmúzeum Blog TV adását. Azt ígértem nektek, hogy ezen a héten egy kicsit hanyagolom majd az építőjátékokat, így ezúttal a választásom egy igazán különleges és ritka hazai játékra esett.
A mai napon a Budapest Játékgyár által készített lendkerekes Fecske autóval ismerkedhettek majd meg.

Tartsatok most is velem egy kis időutazásra!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4415200922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apika2 2019.10.08. 16:37:20

Hm, most olvasgattam ezt az oldalt, és eszembe jutott, maradt-e valami régi játékom, és kiderült hogy igen, mégpedig egy laposelemes rakétahordozó harckocsi, lemezből. Unokatesómnak megvan még a T-55-ös, láttam múltkor, de volt a bátyámnak hídvetős, azt nem is néztem. Legalább 40 éves :)

ToyaHSW 2019.10.09. 00:05:13

@apika2: Igen, azok nem mai játékok. A lemezből készülteket az Ites gyártotta és valóban több változatban készültek (rakétás, harckocsi és hídvetős is volt).
süti beállítások módosítása