Norev katalógus 1964
2019. augusztus 07. írta: ToyaHSW

Norev katalógus 1964

norev_catalog_1964_brochures_and_catalogs_40e9cc61-cd79-4507-8c8e-6e14dbc97e52_1.jpg

Bár a szerdai napon szoktam veletek katalógusokat megosztani, bizony időnként előfordul olyan eset is hogy az idő hiánya miatt más napra csúszik ez a rovat.
A mai napon a munkám miatt került a keddi napra a rovat, így csak a holnapi napon mutatok be nektek egy újabb játékot.

Persze azért igyekeztem kitenni magamért így is, ezért egy különlegesebb régi katalógust osztok meg veletek. Ezúttal egy olyan gyártó 1964-es kiadványát lapozhatjátok át, ami még mind a mai napig létezik. Ez pedig az 1946-ban Franciaországban a Véron testvérek által alapított Norev kiadványa lesz (ugye értitek Veron-Norev...).
A francia gyártó 1953-ban kezdett kisautókat gyártani és a kezdeti repertoár 12 darabos volt ami 1956-ig nem is bővült. Ezt követően újabb modellek érkeztek a ma bemutatásra kerülő katalógus idején már 96 darabos sorozatot tudhatott magáénak a Norev.
A Norev felfutásától vesszük majd végig a kiadványokat a blogon a következő hetekben.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7014998790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása