Az Önkéntes Kerekasztal újra  Véradást szervez!
2019. július 02. írta: ToyaHSW

Az Önkéntes Kerekasztal újra Véradást szervez!

veradas-bereghirek-hu.jpg

Az Önkéntes Kerekasztal újra VérAdást szervez, ÉS ÍGY AZ A CÉLUNK, HOGY A RENDHAGYÓ VÉRADÁSRA MEGHÍVJUNK A MÁTRA HONVÉD KASZINÓBA MINDEN RENDSZERES ÉS LEENDŐ VÉRADÓT!

KÖSZÖNJÜK, HA TÁMOGATJA EZ IRÁNYÚ TÖREKVÉSEINKET! 

Egy nagyon izgalmas és közérdekű művészeti és társadalmi akció helyszíne lesz a VérAdási helyszín, melynek része lesz egy csodálatos RÉGI JÁTÉKOK kiállítás is Laposa Tamás jóvoltából.
Egy kiállítás legtöbbször a passzív szemlélődésen kívül nem ad lehetőséget arra, hogy félelmeinkkel szembenézzünk és a művész vízióit saját bőrünkön tapasztalva, mi magunk is részesei legyünk annak a gondolatnak, amely a játékoknak szinte lelket kölcsönöz.

Legtöbbünk gondolataiban a véradás kizárólag a steril környezethez és a minden személyes kapcsolatot nélkülöző, a „szükséges rossz” élményekhez kapcsolódik, de esetünkben Laposa Tamás épp az ellenkező hatást igyekszik kiváltani bennünk, arról nem is beszélve, hogy mindent megteszünk, hogy a VérAdás családias hangulatban történjen.
A kiállítás szervezésének számos szép oldala mellett a mi általunk megfogalmazott üzenet, hogy ráirányítsuk a figyelmet, hogy az élet dolgai, a társadalom ügyei iránt korunk művészei, a kortárs művészet éppúgy felelősséggel tartozik, mint bárki más.

A kiállítás az emeleti ZÖLD teremben lesz, a kiállítás megnyitója 9.30h-kor kezdődik egy kis meglepetéssel.

A VérAdás mindenkinek, aki több mint 50 Kg, és elmúlt 18 éves a Kaszinó földszinti hátsó termében lesz. Oda várunk Mindenkit, aki egészségesnek érzi magát, és szeretne tenni a nyári vérkészletek feltöltése céljából....

EGY TŰSZÚRÁST KIBÍRNI A CÉL ÉRDEKÉBEN - NEKÜNK SZINTE JÁTÉK - AZ ÉLETMENTÉS AZONBAN NEM JÁTÉK !!!
SZÜKSÉG VAN MINÉL TÖBB VÉRADOMÁNYRA, A NYÁRI VÉRKÉSZLETEK FELTÖLTÉSÉRE.

A VérAdáson Minden 25 évnél fiatalabb véradó - aki személyében példát mutat - részt vehet a Credo Media kisfilmben, ami az idei BlueBox VérAdást promotálja majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1714923362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása