Gama katalógus 1966
2019. május 17. írta: ToyaHSW

Gama katalógus 1966

gama_catalog_1966_brochures_and_catalogs_ac59edf6-bfaa-4a84-b36c-f786b4a51af4.jpg

Ahogy ígértem nektek, ameddig 16 órában dolgozom addig bizony gyakrabban kerülnek ki katalógusok az oldalra. Mivel a mai napra már nem volt előre megírt postom, így most ismét egy katalógust osztok meg veletek. Ezúttal a nagyszerű játékokat felvonultató 1966-os Gama katalógust lapozgathatjátok át.
Természetesen ebben a kiadványban is találkozhattok távirányítós autókkal, de a lendkerekes és tologatós kisautókban sincs hiány.

A német Gama cég játékait mind a mai napig keresik a gyűjtők és ebben a kiadványban tényleg láthattok néhány nagyon ritka darabot is.
Tartsatok velem ezúttal is!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1814832942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása