Gama katalógus 1964
2019. május 11. írta: ToyaHSW

Gama katalógus 1964

gama_catalog_1964_brochures_and_catalogs_d7df11a0-9291-4c41-885b-a1284633f46f.jpg

Ahogy azt ígértem nektek ezen a héten egy kicsit többször találkozhattok régi katalógusokkal az oldalon a munkámnak köszönhetően.
Persze azért igyekszem előre dolgozni, de van hogy a vasárnap nem igazán elég 5-6 cikk megírására. Így jártam ezen a héten is, így a mai napra az 1964-es Gama katalógust osztom meg veletek.

A német céget nem kell bemutatni a gyűjtők számára, hiszen a távirányítós Gama játékok minden gyűjtemény féltett darabjai.
Most a 60-as évek közepéből származó katalógus segítségével hívlak benneteket egy kis nosztalgikus időutazásra.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7314819730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása