3D nyomtató olcsón mindenkinek!
2019. március 29. írta: ToyaHSW

3D nyomtató olcsón mindenkinek!

1526290071858286.jpg

Gondolom hozzám hasonlóan sokan szenvedtek az aprócska műanyag alkatrészek hiányától a régi játékokhoz. Ezen igyekszem segíteni a 3D-s rovattal, ahol néhány elkészült modellt már elérhettek.
Persze ez még édeskevés, hiszen ha megvan a modell, akkor azt valahogy ki is kell nyomtatnotok.
Ezúttal egy igazán kedvező áron megvásárolható nyomtatóra szeretném felhívni a 3D nyomtatás gondolatával kacérkodók figyelmét.

A Gearbest oldalán most rendkívül kedvező áron juthattok hozzá az egyik legismertebb kínai nyomtatóhoz, az Anet A8-ashoz.
Természetesen a nyomtató remek tulajdonságokkal bír, így többek között 220x220x240 mm-es alkatrészeket is kitudtok vele nyomtatni, valamint a PLA, az ABS, a PVA, a PP és a wood filamenteket is tökéletesen kezeli.
Az alkatrészellátás miatt sem kell aggódnotok, hiszen a Gearbest oldalán a tartalékalkatrészeket is megtaláljátok a nyomtatóhoz.
A nyomtatót magatoknak kell összerakni a megfelelő utasításokat követve, így az építés során a szerkezeti elemeket is tökéletesen megismerhetitek.

A legnagyobb vonzereje a nyomtatónak azonban az ára, hiszen most nagyon kedvező 139.99 dolláros áron EU raktárból juthattok hozzá.
Az EU raktárnak köszönhetően nagyon hamar megkapjátok a nyomtatót és még vámot sem kell fizetnetek érte.

Ha szeretnétek a hiányzó alkatrészeket kinyomtatni magatoknak, akkor szerintem ne habozzatok tovább, hanem látogassatok el a Gearbest oldalára!

Anet A8 Desktop 3D Printer
Anet A8 alkatrészek

Update: A Gearbest saját márkájának az Alfawisenak is találtam egy hasonló árfekvésű nyomtatóját, amit ezen a címen tudtok megvásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8914726283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása