Matchbox TV reklámok
2018. december 28. írta: ToyaHSW

Matchbox TV reklámok

maxresdefault.jpgA vasfüggöny mögött mi örültünk egy-egy Matchbox katalógusnak, addig tőlünk nyugatra már TV reklámokat is készítettek a gyerekeknek.

Az első időkben ezeket még nem láthattuk, ám a műholdas televíziózás térnyerésével azért a Sky vagy a Super Channel csatornáján a gyereksávban elcsíphettünk egy-egy vagányabb reklámot.
Persze sokra nem mentünk vele akkoriban, hiszen maximum csak a nyálunkat csorgathattuk a különlegesebb autókat látva.

Úgy gondoltam a sok katalógus között egy kis felüdülést jelent majd nektek néhány régi kisautós reklám. Elképzelhető, hogy valamelyikkel Ti is találkoztatok a 80-as, 90-es években.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7714515704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M_Ali 2018.12.29. 09:07:42

A '97-es reklámban látható Broncóm volt azt hiszem kétféle kivitelben is. Az egyiken Piranha felirat és a ragadozó halak voltak festve.
süti beállítások módosítása