8 bites játék plakátok és reklámok
2018. július 12. írta: ToyaHSW

8 bites játék plakátok és reklámok

fejlec.jpg

Nem gondoltam volna, hogy ennyire szívesen nosztalgiáztok a régi számítógépekkel. Ha pedig ez így van, akkor úgy gondoltam érdemes lenne néhány régi játékot is felidézni.
Persze csak fényképek segítségével, ezért úgy gondoltam néhány reklámanyagot osztok meg veletek a 80-as évek klasszikus videójátékairól. Természetesen nem maradnak ki a klasszikus darabok sem, de ha nektek más volt a sláger és szívesen megosztanátok, akkor várom a komment részbe az általatok preferált játékok nevét is :)

Remélem a Ti emlékeitek alapján összetudok állítani majd még egy bejegyzést ebben a témában.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8914101795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása