Összejött a nyomtató! Mi a következő?
2018. július 01. írta: ToyaHSW

Összejött a nyomtató! Mi a következő?

first-robot-set_thumblarge-625x352.png

Akik figyelemmel kísérik a blogot azoknak feltűnhet az oldalsó menüben a gyűjtés tárgyát érintő változás. Ennek oka, hogy a 3D-s nyomtatóra összejött a szükséges összeg és azt már meg is rendeltem.
Sokat gondolkodtam, hogy milyen nyomtatót is vásároljak és számtalan tesztet megnézve végül nem egy DIY nyomtatót, hanem egy készre szerelt valamivel kisebb változatot választottam.

ant-ecarry-3d-printer-with-lcd-display-150-x-150-x-150mm-multiple-filament-abspla.jpgAz általam választott ANT Eccary legnagyobb előnye, hogy készre van szerelve. Így nincs lehetősége a hibának, valamint annak, hogy az összeszerelés során én rontok el valamit.
A pénz elég volt rá, sőt még PLA műanyagot is sikerült rendelnem az összegyűlt összegből.
Hamarosan jönnek a 3D-s modellek is az oldalra, amihez már a scannelés Kinectes megoldását is tanulmányoztam. Az első próba darabokat követik majd a 3D-s modellek, amelyek igény esetén le is gyártok majd nektek, ahogy az ígértem.
Elképzelhető, hogy néhányan kicsinek értékelitek a 15x15x15 cm-es nyomtatási méretet, de az az igazság, hogy ebbe még egy elemtartó fedele is belefér.

donate.jpgA figyelmesebbek már láthatják, hogy az oldalsó menüben máris feltűnt egy újabb kép, amivel igyekezlek adakozásra buzdítani benneteket.
A tervem már nagyon régen az, hogy a videós rész is megfelelő körülmények között készülhessen. Ez a megújulás egyaránt érintené a Blog TV és a LIVE adásokat is. Ennek keretében jobb fényeket, állványokat, új kamerát és néhány játék fotózáshoz fontos kelléket szeretnék beszerezni.
Ehhez várom a segítségeteket.
Ahogy a Blog TV adásában láthatjátok én is fordítok erre pénzt, hiszen a Green Screen saját erőből lett megvásárolva. Így idővel egészen biztosan sikerül majd megújítanom a videós parkot is, de a Ti segítségetekkel ez egészen biztosan sokkal könnyebb lenne.

Az eddigi támogatásotokat köszönöm és igyekszem meghálálni a bizalmat. A jövőben érkező segítséget pedig előre is köszönöm nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7014086661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása