Játékmúzeum TV 80.adás
2018. május 26. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 80.adás

videoelozetes_1.jpg

Egy újabb Játékmúzeum Blog TV adást tudok megosztani veletek, ami már a 80. a sorban. Ezúttal ahogy azt az elmúlt héten ígértem az optikai játékok közül mutatok be kettőt nektek.
A régi NDK-s és szovjet játékok bár nagyon hasonlítanak egymásra, mégis sok részletben eltérnek egymástól.

A minőségért ezúton is elnézést kérek. Remélem már tényleg megérkezik a kamera és sokkal jobb minőségű videókkal tudok majd jelentkezni.
Szerdán LIVE adás lesz, ami kísérleti jelleggel átköltözik majd a YouTube-ra, de természetesen a Facebookon keresztül is nyomon követhetitek majd a jelentősen átalakuló adásokat.

Hogy milyen átalakulások lesznek az még maradjon titok egy kicsit :)

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9014003426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.05.26. 13:37:26

Az a német optikai építő... hogy szerettem játszani vele... milyen rég volt :(((
süti beállítások módosítása