Nyugati játék reklámok
2018. május 14. írta: ToyaHSW

Nyugati játék reklámok

84aa5ef9fedf218d754d0ae1d02f8c91.jpg

Mint az láthatjátok időről-időre utazunk egy kicsit az időben a blogon. Hol képeket nézegetünk a múltból, hol egyes játékgyárak ritkaságnak számító játékait mutatom be nektek, hol prospektusokkal vagy régi tárgyakkal idézzük fel itt a múltat.
A legújabb bejegyzésben is így teszünk, azonban ezúttal a szocialista országok helyett az akkor előszeretettel hanyatlónak hívott nyugat játékokat bemutató reklámjaiból szemezgettem nektek. Ezek közül talán egy-egy darabbal találkozhattatok, de egészen biztosan előbb láttunk DMSZ Ikarust mint mondjuk egy TOMY elektromos játékot.

Érdekes időutazás lesz ez, ami megmutatja mennyire más játékokkal is játszottak a fejlettebb nyugati országokban a gyerekek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2713878296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása