1969-es GAMA katalógus
2017. december 29. írta: ToyaHSW

1969-es GAMA katalógus

gama1969_0001.jpg

Mivel maradunk 1969-ben, így természetesen egy másik játékgyártó katalógusát mutatom be nektek a tegnapi Matchbox újságok után.
Ezúttal a német GAMA cég által kiadott katalógussal ismerkedhettek meg. Az európai piacon komoly szereplőnek számító cég egy kicsit vékonyabb, de méretre hasonló katalógussal jelentkezett 1969-ben, mint az angol riválisok.
Természetesen ebben az újságocskában is találhattok néhány mára kultikussá vált játékot, így mindenképpen érdemes átlapoznotok azt.

Ezúttal is letölthetitek a katalógust, elég hozzá erre a linkre kattintanotok.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8613532603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2017.12.31. 23:36:50

Vigyázz, ebbe belekeveredett valahogy két Matchbox katalógus oldal is.
süti beállítások módosítása