Karácsonyi emlékek
2017. november 30. írta: ToyaHSW

Karácsonyi emlékek

20504.jpg

Látom nagy siker volt a Fortepan arhívumában történt barangolás. Majd időről-időre visszanézünk az oldalra, hogy újabb érdekességekre emlékeztesselek benneteket.
A bejegyzés sikere arra ösztönzött, hogy megszólítsalak benneteket is. Ha vannak régi karácsonyi emlékeitek, esetleg fényképeitek a fa körül játékokkal, akkor azt osszátok meg egy-egy emlék kíséretében.
Ígérem minden képet és bejegyzést megosztok veletek, ezzel talán sikerül egy-egy szép emléketeket maradandóvá tenni.

Kezdem is akkor én a sort :)

csdia0392.jpg

Ezen a régi fényképen éppen bátyám nagyon király MAZ rakétás autóját próbálom elprivatizálni. Mint láthatjátok óvatos szülői vagy testvéri kezek a rakétákat már eltávolították :)
Ez a játék ráadásul annyira megragadt az emlékezetemben, hogy be kellett szereznem egyet idővel a gyűjteménybe is. Sajnos nem ilyen indigókék, de annyi baj legyen.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6313407739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása