Vakáció!!!
2017. július 02. írta: ToyaHSW

Vakáció!!!

letoltes_9.jpg

Elérkezett a szabadság ideje, ami alatt a blog is természetesen csökkentett üzemmódban működik majd. Mit is jelent ez pontosan?
A Játékmúzeum TV adásai a szabadság ideje alatt szünetelnek, mivel időm nem volt új részeket felvenni. A Heti TOP5 ajánló rovatot igyekszem a nyaralás ideje alatt is elkészíteni, valamint négy új bemutató is várja az élesedés pillanatát.
Szóval a blog nem tűnik el a szabadságom ideje alatt és a bejegyzések is megjelennek majd, így lényegében az elkövetkezendő két hétben csak a Játékmúzeum Blog TV megy szabadságra.

Remélem a nyári szünet ideje alatt is látogatjátok majd az oldalt, ahol tényleg néhány érdekes bemutató következik majd :)
FB-on és emailben természetesen folyamatosan elérhettek és a kommentekre is tudok válaszolni a nyaralás ideje alatt.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1812637219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása