Játékmúzeum TV 19.adás
2017. március 12. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 19.adás

title_18.jpg

A tegnapi napom egy kicsit zűrös volt, így nem tudtam elkészíteni a Játékmúzeum TV legújabb adását. Ma egy kicsit nyugodtabb körülmények között pótoltam a mulasztást és végre a TOMY Toys TMNT játékát ismerhetitek meg, aminek érdekessége a teljesen mechanikus szerkezet.
Ha kedvelitek a régi lövöldözős játékokat, akkor ez a ritkaság is biztosan elnyeri majd a tetszéseteket.

Az már most biztos, hogy a gyűjteményt bemutató rész a munkám miatt jócskán csúszik majd, de nem felejtem el. Addig igyekszem tartani a menetrendet és heti egy adással jelentkezni, de ez a következő három hónapban nem lesz egyszerű feladat.

A jövőről ennyit, most inkább koncentráljuk a jelenre és nézzétek meg a Játékmúzeum TV 19.adását Ti is!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3712332807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása