Játékmúzeum TV 4.rész
2016. december 03. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 4.rész

title_3.jpg

Ahogy azt ígértem nektek a héten egy újabb résszel jelentkezik a Játékmúzeum Blog TV. A negyedik adásban a szovjet gyártású Lunochod holdjáróval ismerkedhettek meg egy kicsit közelebbről.
A játékot ezúttal nem kellett szétszedni, hiszen minden apró részletét be lehetett mutatni bontás nélkül.

Remélem érdekesnek találjátok majd az új részt és nem győzöm hangsúlyozni, hogy biztosan lesz ez sokkal jobb is ahogy halad az idő.

A jövő héten szokatlan módon egy társasjátékot mutatok be nektek kicsit közelebbről, ami remélem sokakban ébreszt majd nosztalgikus emlékeket.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8412018573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása