Játékmúzeum TV 2.rész
2016. november 21. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 2.rész

title_1.jpg

Elkészült a Játékmúzeum TV 2.adása. Ahogy az elsőben ígértem, ezúttal az Elektronika IM-11-est igyekszem bemutatni nektek.
Egy kis bemutatót és egy tesztet is láthattok a videóban.
Remélem sikerül idővel megszoknom, hogy kamerába beszélek. Csak azt tudom írni, amit az előző felvétel kapcsán is írtam nektek: Lesz ez még jobb is.

A harmadik részben a TOMY Racing Cockpitet nézzük majd meg kicsit közelebbről.
Kritika, vélemény, kívánság, észrevétel ide jöhet hozzászólásba vagy pedig a videóhoz a videómegosztó oldalán keresztül.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3511978554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2016.11.30. 16:20:32

lehet, hogy pont ennél kommenteltem, hogy jó lenne hozzá videós bemutató :)
amikor megmutattad a 9V-ost, nem hittem el, orosz játék góliát elem nélkül? de aztán megnyugodtam :D az a vicc, hogy ilyen tudású játékokat még manapság is eladnak úgy soktízezrekért hogy intelligens, programozható, készségfejlesztő, innovatív, díjnyertes, sohanemvoltmégilyen, satöbbi.
süti beállítások módosítása