Ti gyűjtöttétek!
2014. december 20. írta: ToyaHSW

Ti gyűjtöttétek!

m34.jpg

Egy kicsit szeretném interaktívabb irányba elvinni az oldalt, ahol lehetőségetek nyílik bemutatni a saját gyűjteményeteket is. Tudom rajtam kívül még nagyon sokan gyűjtenek régi játékokat. Sokak gyűjteménye nagyobb az enyémtől, míg néhányan egy-egy márka játékaira álltak rá.
Nagy örömmel töltene el ha a hozzám hasonló gyűjtők elmesélnék mi indította el őket ezen az úton. Ha lehetőség van bemutatnák a gyűjteményüket vagy egy-egy jelesebb játékot történetével, de akár fotó sorozatoknak is helyet adok ha éppen nem vagy a szavak embere.

Fényképező a kézbe és mutasd meg neked milyen régi játékaid vannak!

A képeket a toyahsw@gmail.com címre tudod elküldeni, de ha feltöltöd valahova a fájlokat és adsz egy elérhetőséget a számomra az ugyanúgy megfelel nekem!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr256999337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása