Palart Polski Fiat 125p
2014. október 17. írta: ToyaHSW

Palart Polski Fiat 125p

DSC_0394.JPG

Az utóbbi napokban nagyon sokat foglalkoztam a logikai és a sport játékokkal, így azt hiszem ideje egy kicsit a fiús vonalat képviselő kisautókhoz visszatérni egy bejegyzés erejéig.
A mai napra a lengyel Palart gyár termékét a távirányítós Polski Fiat 125p-t tartogattam nektek. A kocsit nem kell bemutatni a 40-es korosztálynak, mindenki ismerte és legendának számított a maga idejében.

Természetesen a Palart cég az autó valódi sikerét meglovagolva azonnal piacra dobta a játék változatot is. Nekem a távirányítóval szerelt játék van meg, de a gyártó készítette lendkerekes változatban is.
A színek és kialakítás területén is bő kínálatból válogathattak a gyerekek, hiszen piros, zöld-fehér, kék, kék-fehér, fehér, sárga, matricázott rally változat, stb...szerepelt a kínálatban. A kialakítás területén sem volt oka szégyenkezésre a Palartnak, mivel rendőr, rally, kabrió és utcai változatban is beszerezhető volt a játék.
A modell részletes. Krómozott lökhárítók, igényesen kialakított lámpák és irányjelzők, karosszériába mart üzemanyagtöltő nyílás, könnyen szétszerelhető alsó rész jellemzi a gépet.

Az általam birtokolt egyszerű utcai fehér változat egy apróbb sérüléssel került a birtokomba, de némi karbantartás és tisztítás után ismét régi fényében ragyog.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr176802075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2014.10.20. 14:40:28

Nagyon fasza a blog! követni fogom! ;)

ToyaHSW 2014.10.20. 22:35:33

@-Szűcs Gyula-: Köszi! Remélem sokan követik majd a példádat :)
süti beállítások módosítása