Makettek a padlásról
2014. augusztus 30. írta: ToyaHSW

Makettek a padlásról

DSC_0047d.JPG

A makettezésnek nem szerettem volna helyet adni az általam tervezett kínálatban, azonban a mai napon a kezembe akadt néhány régi darab.
Ezek egy részét még édesapám készített, míg a többit testvéremmel ragasztottuk készre. Persze nem szabad elfelejteni, hogy a 70-es években még nem voltak igazán jó ragasztók és általában benzolt használtunk erre a műveletre.
Mint a képeken láthatjátok egész időtállóra sikerültek a munkáink, amik természetesen helyet követelnek maguknak az oldalon és az életben is. Itt-ott kopottak és hiányosak, de 40 év elteltével már nem is várható el a tökéletes minőség :)

A most felrakott makettek között megtalálhatjátok a számomra ismeretlen orosz gyártó, az IGRA és a VEB Plastspielwaren Berlin termékeit is.
Remélem valami makettezésben jártas guru pontosít majd ha szükséges :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr696650955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baribaszo 2014.09.01. 10:31:34

Had ajánljak egy kinket:
www.facebook.com/retromuzeum
<A HREF="https://www.facebook.com/retromuzeum" TARGET="_blank">retromuzeum</A>
Itt is főleg játékok vannak, meg pár retro cucc.

ToyaHSW 2014.09.01. 11:05:55

@Baribaszo: Köszönöm a linket! Készítettem egy oldaldobozt, ahova hasonló témával foglalkozó oldalakat várok :)

fekete_kápó 2016.08.16. 15:41:28

A tankhoz adtak hajtóművet, két motort is, meg távirányítót. Elvileg tudott haladni is, mindkét lánctalp előre, hátra tudott volna forogni. Sajnos gyerekként béna voltam összekábelezni aztán persze szétszóródott a hajtómű fogaskerék készlete. Ebben benne vannak ezek?

ToyaHSW 2016.08.16. 21:07:34

@fekete_kápó: Nem. Ez nem az a változat. Tudom készült hasonlóból motoros is, de ez az egyszerű makett változat.
A szocialista ipar mint tudod mindenről igyekezett több bőrt is lehúzni. Ha pedig volt motoros, miért is ne lehetett volna egy makettezőknek készült változat is.
süti beállítások módosítása