MAZ 537
2014. augusztus 14. írta: ToyaHSW

MAZ 537

DSC_0407.JPG

Ez a játék természetesen szintén nosztalgikus jelentőséggel bír a számomra. Régi családi fotók idézték fel az emlékét bennem. Bátyámnak volt egy ilyen gépe és mindig irigykedve figyeltem ahogy játszik vele.
Sajnos még olyan kicsi voltam, hogy a két rakéta rám nézve inkább veszélyes fegyver lett volna, mint a képzeletbeli ellenségre.

Szerencsére sikerült egy viszonylag jó állapotú példányt találnom a mára nagyon ritkává vált gépből, amin csak néhány műanyag elemet kellett rögzíteni, motort és érintkezőket tisztítani és egy villogót felrakni a tetejére.
A rakéták sajnos nem teljesen kompatibilisek, de egy hasonló szovjet játékról (erről majd később) származnak, így némi átalakítás után használhatónak bizonyultak.
A tökéletesen működő több mint 40 éves gép a gyűjteményem egyik féltett darabja.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr946603061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása