TikTok nap - Bognár Bolygók
2024. május 18. írta: ToyaHSW

TikTok nap - Bognár Bolygók

bolygok_2.JPG

Ezúttal ismét a TikTok csatornánk tartalmából hoztam nektek egy játékot bemutatásra. Ezúttal egy hazai fejlesztésű logikai játékot igyekszem majd bemutatni nektek, ami nem lesz más mint a 80-as évek logikai játék bummját meglovagoló Bognár Bolygók.
A játékot sajnos viszonylag kevesen ismerik pedig igazán érdekes darab.
Most egy rövid videó segítségével igyekszem bemutatni nektek a játékot és annak a működését.

Ha tetszik a videó, akkor azt javaslom hogy csatlakozzatok a TikTok csatorna követőinek táborához Ti is. A csatornán a régi játékok mellett számtalan témában találhattok videókat, amelyek segítségével nosztalgiázhattok egy kicsit Ti is.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

@vintage_toys_ #fyp #retro #foryou #nekedbelegyen❤️ #magyartiktok #vintage #jatek #toy #cillection #gyujtemeny #magyar #logikaijatek #puzzletoy #bognar ♬ eredeti hang - VintageToys

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7418407685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spica · http://lucrezia.blog.hu 2024.05.19. 17:16:35

Jól emlékszem, hogy ebből volt nemcsak kocka, hanem hosszúkás, egymás mellett egy sorban 4 v. 5 golyós is?
süti beállítások módosítása