Logo Pic
theshattered 2024. május 09.

Élőben is bemutatkozott Kerry King zenekara

426149532_18416057686043904_8123394045301283999_n.jpgKét dal kivételével a teljes bemutatkozó nagylemezének anyagát előadta az első koncertjén Kerry King zenekara. A Slayer gitárosa, hogy meglegyen a műsoridő, pár, az anyazenekartól átvett számmal egészítette ki a szettet, a zenekar pedig teljesen megegyezett a lemezt is rögzítő arcokkal, azaz Kingen kívül Mark Osegueda, Phil Demmel, Kyle Sanders és Paul Bostaph nyomatták a deszkákon. Íme a dallista és néhány felvétel!

Where I Reign
Toxic
Rage
Repentless (Slayer)
Two Fists
Residue
Hate Worldwide (Slayer)
Idle Hands
Trophies Of The Tyrant
Chemical Warfare (Slayer)
Everything I Hate About You
Disciple (Slayer)
Shrapnel
Crucifixation
Raining Blood (Slayer)
Black Magic (Slayer)
From Hell I Rise

Kerry King albuma, a From Hell I Rise május 17-től lesz elérhető.

Vissza a címlapra
RockStation
Online rockzenei magazin aktuális rockzenei hírekkel, lemezismertetőkkel, koncertbeszámolókkal, új tehetségek bemutatásával és némi nosztalgiázással a rocktörténelem nagyjairól megemlékezvén. Mindazoknak, akik szeretik az igényes és értékes rockzenét.
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 520
JTom • 8 nap
HIVATALOS: A Juventus menesztette Allegrit
Apuleius • 2 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Nagy barbecue szósz teszt
Linda Morvai • 9 nap
Cikkek a címlapról
Fedezd fel Wuppertalt a repülő vonattal
A németországi Wuppertal a világ első lebegő vasútjáról, a Schwebebahnról ismert, melyet gyakran "repülő vonatként" emlegetnek. Ez a nem mindennapi közlekedési eszköz nemcsak praktikus, de különleges látványosság is. Fedezd fel Wuppertalt és környékét ezzel a Balázs utazik kalauzzal.
Aki megszökött onnan, ahonnan senki sem tudott: az Alcatrazról
A történelem leghíresebb börtöne ma múzeum mégpedig a kaliforniai San Francisco közelében egy szigeten, melynek neve: Alactraz. A szó spanyol eredetű, jelentése Pelikán, lévén, hogy 1775-ben Juan Manuel de Ayala (spanyol hajós) ekkor lépett először európaiként a szigetre, ahol pelikánok tucatjait…
>