Logo Pic
venember83 2024. október 17.

Giuntoli olaszosabb Juventust épít

raspadori_giacomo_loves_pillanataban.JPGA Tuttomercatoweb értesülései szerint Giacomo Raspadori felmerülhet a Juventusnál a téli mercato során. Cristiano Giuntoli tanulmányozta az olasz válogatott játékos helyzetét a Napolinál, és mivel a játékos nem elégedett az idei szezonban kapott játékidő mennyiségével, nyitott lenne arra, hogy a Juventushoz csatlakozzon.

A Calciomercato arról írt, hogy Cristiano Giuntoli szeretné olaszosítani a Juventust erősítésekkel úgy a védelemben, mint a középpályán és a támadósorban. A védelemben a Spezia fiatalja, Nicolò Bertola merült fel, a Juve januárban lépéseket tehet a védő szerződtetéséért, akit aztán szezon végéig visszaküldene a Speziához. A középpályán Cristiano Giuntolinak Sandro Tonali tetszik, és a sportigazgató lépéseket tehet a játékosért, akár egy játékos ügyletbe való bevonásával. Sandro Tonali szívesen visszatérne Olaszországba. Támadásban a bianconero vezér Giacomo Raspadorit szeretné Torinóba csábítani, és ebben az esetben is felmerül egy esetleges játékoscsere a klubok között, de egy kölcsön sem elképzelhetetlen, amely nyárra vételi kötelezettséget vonna maga után.

Mirko Di Natale megerősítette, hogy kapcsolat létezik a Juventus és a Flamengo védője, Léo Ortiz vonatkozásában. A bianconero klub és a játékos képviselői között már megtörtént a kapcsolatfelvétel, és januárban rámozdulhat az Öreg Hölgy a védő megszerzésére, akit a Flamengo jelenleg 15 millió euróra értékel. A Tuttosport a játékos kapcsán pozitívumként kiemeli az olasz állampolgárságát, ami azt jelenti, hogy már most télen érkezhetne, ám a védő szerződésében 30 millió eurós kivásárlási ár szerepel, és a torinói lap szerint a brazil klub ragaszkodik is ehhez az összeghez. 

A Calciomercato élesedő versenyhelyzetről számol be a szerb tehetség, Andrija Maksimović leigazolásáért. A Juventus kiemelt figyelmet szentel a 17 éves játékos ügyének, a bianconero klub már most előkészíti a terepet, hogy a sor elejére ugorjon az egyesek által Messinek nevezett futballista kérői között.

A Tuttosport megerősítette, hogy a Juventus megfigyelői látták a francia U21-es válogatott meccsét, amelyen gólt szerzett Arnaud Kalimuendo. A bianconero klub januárban lépéseket tehet a támadóért, aki a Rennes együttesét hagyhatja el olcsón, de egy vételi opciót tartalmazó kölcsön sem zárható ki.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 10 nap
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 4 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 3 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 2 nap
Škriniar érkezhet januárban?
venember83 • 8 nap
Cikkek a címlapról
MovieGeek #09 - A nézők félelmével jászanak - Sorozatgyilkosok a filmekben
Ezen a héten a szétcincált filmünk a Vörös sárkány volt. Ennek okán arra gondoltam, nézzük meg, hogyan jeleníti meg Hollywood a sorotagyilkosokat, hogyan romantizálja bizonyos esetben őket vagy épp tűntei fel a történet kedvéért pozitív színben a ténykedésüket. Emellett megnézzük, melyek a…
Lehet, hogy lesz jövőre Mörk, de az is lehet, hogy nem
Furcsa közleménnyel jött ki a Mörk. Nem állítják, hogy feloszlanak, de a zenekar építését nem folytatják tovább. Mint írják, jövőre már nem lesznek saját szervezési koncertek, de meghívásokra nyitottak.
>