Logo Pic
venember83 2024. október 10.

Škriniar érkezhet januárban?

skriniar_milan_luis_enrique_mellett_psg-mezben.JPGA nyári átigazolási időszakban a Paris Saint-Germain védője, Milan Škriniar különböző átigazolási pletykákban szerepelt, a szlovák védő azonban nem váltott, és maradt a francia óriásnál.

Annak ellenére, hogy maradt, az Inter Milan korábbi kiválósága nem Luis Enrique menedzser első számú választása a kezdő középhátvéd posztjára, mivel Marquinhos és a feltörekvő Willian Pacho mögött háttérbe szorult.

Ennek eredményeként, amikor a januári átigazolási ablak megnyílik, nem lenne meglepő, ha Milan Škriniar a távozást sürgetné, és úgy tűnik, hogy a Serie A-ba való visszatérés sem elképzelhetetlen.

Gleison Bremer sérülése után a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus érdeklődést mutat a szlovák védő, Milan Škriniar iránt a téli átigazolási időszakban. Mivel Thiago Motta menedzser szeretné megerősíteni a védelmét, Milan Škriniar egy lehetséges megoldás lehet. A 29 éves játékos kölcsönbe érkezhetne, januári vételi opcióval, így ideiglenesen orvosolhatná az Öreg Hölgy védelmi problémáit.

„Mentálisan azt mondhatjuk, hogy jól vagyok. Nem vagyok elégedett ezzel a helyzettel, de az egyetlen dolog, amit irányítani tudok, az az edzésmunkám. Készen kell állnom, amikor szükség van rá. Igyekszem a lehető legjobb formában lenni.” - mondta a védő a szlovák válogatott sajtótájékoztatóján.

„Nem, az edzővel nem beszélünk ilyesmiről. Boldog lennék, ha több lehetőségem lenne. Tiszteletben tartom a döntéseit, ő az, aki dönt a csapat összetételéről. Én nem tudom befolyásolni őt.

Sok lehetőség volt nyáron. Tájékoztattak arról, hogy nem kapok majd annyi szerepet, mint az előző szezonban. Ez az átigazolási időszak végén volt, így főleg kölcsönadásokról volt szó. De nem voltam a klubokkal való tárgyalások végső fázisában. Végül a klubvezetéssel és az edzővel folytatott megbeszélésen megegyeztünk abban, hogy jobb, ha maradok és küzdök a lehetőségemért.

Örülök, hogy Párizsban lehetek, de sajnálom, hogy nem kaptam több játékpercet. Az edzéseken látom, hogy minőségben fel tudom venni a versenyt a csapattársaimmal. Nagyszerű csapatunk van, és én bátorítom őket. Megvolt a lehetőségem, éltem vele, ahogy az edző mondta.

Voltam már ilyen helyzetben, és mindig sikeresen jöttem ki belőle. Azt hiszem, ezúttal is így lesz.”

A 29 éves szlovák védő két alkalommal lépett pályára a bajnokságban, összesen 111 percet játszott a Stade Brestois és a Stade Rennais ellen.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 20 óra
Bremert ma reggel megműtötték
Apuleius • 6 nap
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 7 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Mi lesz veled, Paul Pogba? - FRISSÍTVE
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
Területvédelmi tartalékos állomány, összevont eskütétele - 2024.10.12
A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség nyáron indította el a „Szeretem, megvédem!” nevű országos tartalékos toborzókampányt. Az erre a kampányra jelentkezők, október 12-én tették le az esküjüket, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar laktanyájában, Budapesten.…
Az érzékiség merész kifejezése Rebecca Fergusonnal a Calvin Klein x Nensi Dojaka fehérnemű kampányában
Calvin Klein és a londoni tervező, Nensi Dojaka közös kollekciója izgalmasan formálja át a női fehérnemű világát, fókuszálva a nőiesség érzéki oldalára. A kollekcióban a fehérneműk mellett szűk szabású ruhákat, túlméretezett, áttetsző kötött darabokat is láthatunk.  KATTINTS A KÉPRE AZ ÖSSZES…
>