Logo Pic
Apuleius 2024. október 06.

A Cagliari elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventus hét közben fantasztikus győzelmet aratott az RB Leipzig otthonában, s vasárnap ebédidőben már a bajnokságban lép pályára, a Cagliari együttese látogat Torinóba.

A hétközi, emberhátrányban aratott győzelem sajnos nagyon súlyos áldozatokkal járt, a csapat brazil oszlopa, Gleison Bremer keresztszalag-sérülést szenvedett, így számára már be is fejeződött a szezon, míg Nico Gonzélezre 30 nap kihagyás várhat. Rajtuk kívül Thiago Motta keretéből továbbra is hiányzik majd Arkadiusz Milik, valamint Timothy Weah.

A Cagliari nem kezdte túl acélosan a szezont, s ugyan az előző fordulóban 3:2-es győzelmet aratott a Parma otthonában, a szardíniai együttesnek a korábbi fordulókban mindössze két döntetlenre, valamint három vereségre futotta.

12:30-kor kezdődő mérkőzést az ARÉNA 4 közvetíti majd élőben.

A Juventus 20 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Pinsoglio, Di Gregorio.

Védők: Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, Koopmeiners, McKennie, Thuram, Fagioli, Douglas Luiz.

Csatárok: Conceição, Vlahović, Yıldız, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 539
JTom • 9 nap
A kreatív adózás ára
Borsi Gergely • 8 nap
Az RB Leipzig elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol39.
sunthatneversets • 10 nap
A Genoa elleni mérkőzés
Apuleius • 10 nap
Cikkek a címlapról
AMERIKAI GYILKOSSÁGOK
„Egymillió gyilkosság országa”. Így nevezte az Egyesült Államokat Sheldon Renan amerikai forgatókönyvíró és rendező, miután összeállította az Amerikai gyilkosságok (1981) című dokumentumfilmjét. Renan és alkotótársai Amerika drámai hanyatlásának kezdetét Kennedy elnök 1963-as meggyilkolásához kötik.…
Bányásznap októberben
Természetesen tudom, hogy a bányásznapot szeptember első vasárnapján tartják, ám nálam ez most csúszott egy hónapot: október első vasárnapjának délutánján két bányászcsapat otthonába is kilátogattam.
>