Logo Pic
Apuleius 2024. július 02.

Közel a megegyezés Thuram ügyében

thuram_khephren_nice.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint Khéphren Thuram egy lépésre került attól, hogy a Juventus játékosa legyen, s akár már a héten lezárulhat a fiatal középpályás ügye. Fabrizio Romano arról számol be, hogy a torinói klub emelt korábbi ajánlatán, 20 millió eurót, valamint bónuszokat kínált Thuram játékjogáért, s így a felek közel állnak a megállapodáshoz.

Maga a játékos már korábban személyes megállapodásra jutott a Juventusszal, s a híreket Romeo Agresti és a Calciomercato.com is megerősíti, arról írva, hogy a 23 esztendős Thuram bónuszokkal együtt mintegy 25 millió euro fejében válthat majd klubot.

Thuram jelenlegi szerződése jövő nyáron jár le az OGC Nice együttesénél, s ez teszi lehetővé, hogy a Juventus viszonylag alacsony átigazolási díj mellett szerződtesse a francia középpályást.

Thuram 2001 márciusában Olaszországban született, néhány hónappal azt megelőzően, hogy édesapja, Lilian Thuram a Parma csapatától a Juventushoz igazolt.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Magas alkoholtartalmú (strong) sör teszt
Linda Morvai • 9 nap
Időkapszula: NB I. 1984/85 Tavaszi zárás - Edzői gyorsmérleg 2.
maribor_ • 6 hónap
A védősorba is erősítéseket tervez a Juve
venember83 • 2 nap
Nagy csokoládés jégkrém teszt
Linda Morvai • 9 nap
HIVATALOS: Douglas Luiz csatlakozott a Juventushoz
Apuleius • 6 nap
Cikkek a címlapról
Hagyományőrzés Szlovákiában - Tankové dni Laugaricio 2024
Napjainkban szinte törvényszerű, hogy aki nagyszabású szárazföldi hagyományőrző felvonulást és „csatákat” akar látni, annak el kell hagyni Magyarország területét - igaz Uniós állampolgárként a határaink a Fekete tengertől a La-Manche csatornáig, a Földközi tengertől meg a Balti tengerig terjednek.…
Hogyan kezeld a lassú szezont a vállalkozásodban (és hozd ki belőle a legtöbbet!)
Néhány évvel ezelőtt én is webdesignerként vészeltem át az első nyaramat. És a nehezebbik úton megtanultam, hogyan kezeljem a lassú szezonokat a vállalkozásomban. Ugorjunk vissza egy kicsit az időben. Ez akkor volt, amikor a második gyerkőcöm 1,5 éves volt, nagyobbik 6,5, azaz ebben a korban…
>