Logo Pic
Apuleius 2024. június 27.

A mercato csütörtöki hírei

sancho_jadson_mercato.jpgA hivatalos bejelentésekre ugyan még várni kell, a háttérben formálódik a Juventus jövő évi kerete, s a vezetőség több szálon keresi az esetlegesen érkező, erősítést jelentő játékosokat, illetve azt, hogyan tudna megválni a jelenlegi csapat néhány tagjától.

Giovanni Albanese szerint a Bayern München szívesen látná soraiban Federico Chiesát, azonban jelen pillanatban szó sincsen tárgyalásokról, egyelőre csak közvetítőkön keresztül zajlanak az egyeztetések Chiesa és a bajor klub között. A Bayern érdeklődik az olasz játékos iránt, s játékoscsere is megoldást jelenthet, s felmerült Joshua Kimmich neve is. 

Egyelőre kérdéses Matías Soulé jövője, az argentin tehetséget az új vezetőedző, Thiago Motta szívesen kipróbálná a zebramezeseknél Daniele Longo szerint, azonban minden azon múlik, hogy a klub végül pénzügyi okokból rákényszerül-e a játékos értékesítésére.

Alfredo Pedullà szerint a Juventus mindenképpen szeretne egy támadó szélsőt igazolni, akár csak kölcsönben, s a felmerült nevek között ott van Jadon Sancho is. Jelen pillanatban Sancho áll a torinóiak képzeletbeli kívánságlistájának élén, s az ügyben döntő tényező lesz, hogy az angol játékos milyen feltételekkel és konstrukcióban mozdítható a Manchester United-től. 

Romeo Agresti szerint hamarosan lezárulhat Douglas Luiz ügye, a pillanatnyilag a Copa Américán szereplő brazil középpályás ma teljesíti az orvosi vizsgálatokat az Egyesült Államokban.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A házasságom teljesen szexmentes
Life Advisor • 7 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 9 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 11 nap
HIVATALOS: Douglas Luiz csatlakozott a Juventushoz
Apuleius • 2 nap
Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
A Szent Anna-kápolna és tragikus legendája, Sükösd
2020-ban, az Alföldi Kéktúra teljesítése során fordultunk meg csapatunkkal Sükösd településen, és annak határában, a jó kis mezőgazdasági utakon. Ezt azért is emelem ki, mert a mai bejegyzés alanya a település határában áll magányosan. Talán sokan egyszerűen elhaladnak mellette, de biztosan sokan…
Szentivánéji álom - Rod Stewart búcsúkoncert az MVM Dome-ban
2024. június 22-e különleges dátumnak bizonyult. Nemcsak azért, mert ezen a napon volt az idei év Pride vonulása és este a Múzeumok Éjszakája, hanem mert több mint öt évtizedes szólókarrierjét lezáró turnéján Rod Stewart színpadra lépett nálunk. A címben jelzett Szent Iván éj ugyan csak egy nappal…
>