Angol televíziós játékreklámok
2022. november 28. írta: ToyaHSW

Angol televíziós játékreklámok

video.jpg

Ha hétfő, akkor ilyen-olyan televíziós játékreklámok várnak benneteket az oldalon. Az elmúlt években számtalan érdekes és különleges reklámot láthattatok különböző tematika szerint és most ezt a sort folytatom.
Ezúttal Nagy-Brittaniában futó játékreklámokat osztok meg veletek.

Tartsatok velem ezúttal is és nézzük meg mivel is játszottak a brit gyerekek!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8717989782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.11.30. 20:13:25

Nem mondom, jó drágák voltak a játékok.

Mai szemmel furcsa látni, hogy milyen keservesen primitívek voltak a korai elektronikus játékok. Én már öreg vagyok, ezért nekem kimaradtak a LED kijelzős egyfunkciós játékok (volt ezeknek valami összefoglaló neve is, nem jut eszembe). Így nem tudhatom, hogy mennyire voltak ezek elbűvölőek akkoriban; lehet, hogy nagyon.

Az a Sketch-a-graph (5:02-től) egy nagyon régi találmány, pantograph néven született valamikor a 20. század legelején, szintén másolásra találták fel.
süti beállítások módosítása