Amstrad CPC katalógus 1984
2022. október 06. írta: ToyaHSW

Amstrad CPC katalógus 1984

amsoft_software.jpg

A 80-as évek számítógépes vonalát nálunk leginkább a Commodore 64 és a Sinclair ZX Spectrum képviselte. Persze ezeken számítógépeken kívül számtalan típust lehetőség volt megvásárolni.
Ezek közé tartoztak az Amstrad cég számítógépei is, amelyek leginkább Nagy-Britanniában értek el szép sikereket. A legsikeresebb termékük az Amstrad CPC volt, amihez folyamatosan érkeztek az új szoftverek.
Most az 1984-es katalógust osztom meg veletek, amiben számtalan klassz játékkal és felhasználói programmal találkozhattak az érdeklődők.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6917948506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_kolléga_ · https://radicspeter.hu 2022.10.08. 11:54:01

hát igen, mikkel tudtunk milyen jókat játszani/programozni, most meg már el sem indítom a mindenféle - legáslisan szerzett - csoda játékom

Super aGyuri 2022.12.14. 00:35:19

Szenzációs! Annyit csak kiegészítésnek, hogy nem is elsősorban Nagy-Britanniában, hanem érdekes módon Franciaországban és Spanyolországban lett nagyon sikeres az Amstrad CPC 1985-87-ben, Schneider CPC néven pedig az NSZK-ban is. Köszönjük a katalógust!
süti beállítások módosítása