Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2022.39.hét
2022. szeptember 25. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2022.39.hét

Ha vasárnap, akkor a szokásos Heti TOP5 régi játék rovattal találkozhattok az oldalon. Ezen a héten ismét szétnéztem a hazai aukciós oldalakon érdekes játékok után kutatva.
Szerencsére ismét ráakadtam néhány érdekesebb darabra, amelyekkel akár Ti is gazdagíthatjátok a gyűjteményeteket.

Tartsatok velem ezúttal is és nosztalgiázzunk együtt!

lenkerekes-lemezauto-sajat-dobozaban-minister-delux-cabrio-fekete-3eeb_3_big.jpg

Minister Deluxe - A héten mutattam be nektek az oldalon az Indiában készült Minister Deluxe lendkerekes autó egyik változatát. Az aukciós oldalon pont jött szembe velem egy eredeti dobozban megmaradt fekete kabrió, ami egészen jó állapotban van.
Ha még hiányzik a gyűjteményetekből a Minister, akkor itt a lehetőség a pótlásra. A játékért az eladó minimum 9000 Ft-ot szeretne kapni, de 14.000 Ft-ért azonnal elhozhatjátok ezt a kincset.

tank-panzer-t-54-es-retro-keletnemet-lendkerekes-jatek-eredeti-dobozaban-3feb_1_big.jpg

T-54 lendkerekes harckocsi - Az NDK játékgyártásban feltűntek időnként igazán érdekes gyártók és játékok. Ilyen volt többek között a Pneumant Spielzeug által készített harcjármű sorozat is.
A műanyagból készült lendkerekes harcjárművek között megtalálható volt a T-54-es harckocsi is, amit most akár Ti is megvásárolhattok. Az eredeti dobozos, gyönyörű játékért minimum 3500 Ft-ot szeretne kapni az eladó.

rc-porsche-retro-t-agrave-vir-agrave-nyit-agrave-su-auto-cfeb_2_big.jpg

Sonic Control Porsche 934 - Gyerekkorom egyik fontos ajándéka volt a szüleimtől kapott Sonic Control kisautó, aminek az irányítóját naphosszat kattogtattam ezzel az őrületbe kergetve mindenkit.
Most Ti is beszerezhettek egy ilyen játékot és átélhetitek ezt az élményt, amihez ez a gyönyörű állapotban megmaradt Porsche 934-es kiváló társatok lesz.
A játékért az eladó 3990 Ft-ot kér, ami egyáltalán nem magas ár.

ritkasag-regi-filatelia-belyeg-tarsasjatek-ritkasag-olcson-elado-bfeb_1_big.jpg

Filatélia társasjáték - A hazai társasjátékok egykoron szinte minden területet felöleltek. Akkoriban még a dobókockás, lépegetős játékok voltak nagy divatban. Ilyen volt a Gazdálkodj okosan! vagy a Filatélia játék is.
A Filatélia a bélyeggyűjtés világába vitte el a gyerekeket, akik a táblán haladva bővíthették gyűjteményüket.

szovjet-lemezjatek-bohoc-cirkuszos-oltimer-auto-2feb_1_big.jpg

Norma cirkuszos autó - A Norma az egykori Szovjetunió egyik legnagyobb játékgyártója volt, akiknél az elemes űrjárművek mellett más nagyon klassz játékok is készültek.
Ezek közé tartozott ez a lendkerekes fémből készült cirkuszos teherautó is. A kocsi kicsit viharvert állapotban keresi új gazdáját.
A licit 1 Ft-ról indul, így mindenképpen érdemes figyelnetek az aukciót.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9817939638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása