Retro játékreklámok 50.
2022. április 04. írta: ToyaHSW

Retro játékreklámok 50.

video.jpg

A mai napon ismét egy tematikus válogatást hoztam nektek a régi idők televíziós játékreklámjaiból. Ezúttal a Matchbox által forgalmazott Robotech játékok televíziós reklámjaival ismerkedhettek meg.
A Robotech egy sci-fi sorozat gyerekeknek, amit a Harmony Gold USA készített a Tatsunoko Production segítségével. A 85 részen manga rajzfilm 1985-ben mutatkozott be az USA-ban és azonnal népszerűvé vált, így szinte egyértelmű volt hogy a jogokra a játékgyártók is lecsaptak.
A Matchbox sokáig ontotta magából a Robotech játékokat, amelyekhez persze reklámokat is készítettek. A mai válogatásban ezeket a reklámokat ismerhetitek meg.

Nektek van emléketek a Robotech játékokról? Ha igen, akkor kérlek osszátok meg azt a komment szekcióban!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7217797625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása