Játékmúzeum TV 230.adás - Kerékpárra szerelhető rádiósmagnó
2021. június 20. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 230.adás - Kerékpárra szerelhető rádiósmagnó

videoelozetes_1.jpg

Egy kicsit megkésve, de azért megérkezik a Játékmúzeum Blog TV adása. Ezúttal nem igazán játékot mutatok be nektek, de azért valamennyire mégis kapcsolódik a szórakozáshoz a ma bemutatásra kerülő tárgy.
Gyerekkorunkban sokan szívesen láttunk volna a biciklinken egy ilyen vagy ehhez hasonló kormányra szerelhető rádiós walkmant, amit ma bemutatok nektek.

A bemutató különlegessége, hogy ez a lejátszó mind a mai napig működik - bár az elemeket őrült tempóban képes elfogyasztani :)
Ismerjétek meg Ti is ezt a különlegességet!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5016599662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MIx 2021.06.22. 11:34:50

NSZK-ban élő ismerősöm 14 éves fia egy elektronikai boltban walkman tarzót keresett. Nem talált pont olyat mint amit kigondolt. Az eladó fiú segíteni akart, de végül ő sem talált. Erre a fiú tovább kutatott, majd két tartót a kosarába tett. Az eladó azt mondja neki, azok nem lesznek jók. A magyar fiú elmagyarázza neki, hogy szétszereli őket, és abból össze tud rakni egy olyat ami neki kell.
-Na ne mond már, akkor a gyár is úgy csinálta volna!
-Nem vagytok ti olyan kreatívak! -mondja a magyar teenager.
süti beállítások módosítása