Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.39.hét
2020. szeptember 20. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.39.hét

Természetesen ezúttal sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem öt jó áron megvásárolható régi játékot összegyűjteni a gyűjtők és nosztalgiázók számára.
Szerintem ezúttal is sikerrel jártam és öt igazán klassz játékot hoztam nektek.

Tartsatok ezúttal is velem a régi játékok világába!

regi-polistil-taviranyitos-auto-corvette-nagy-meret-26cm-1977-hianyok-b7-9efa_3_big.jpg

Polistil Corvette RC - Az olasz Polistil játékaival szerencsés esetben itthon is találkozhattunk gyerekként Az ismerőseink között lehettek olyan gyerekek akiknek a szülei ilyesmihez hozzájutottak, de nem ez volt a jellemző.
Akkoriban még nem nagyon néztük a márkát, elbűvölt bennünket az RC irányítás és a különleges formájú autó.
Nem lehetett ez másképp a Corvette esetében sem, ami egészen szép állapotban maradt meg.
Sajnos kipróbálva nincs, így egy kicsit zsákbamacska a vásárlás, de 4990 Ft-ért akár szerencsétek is lehet.

blk-led-star-retro-senzoros-elektronikus-tarsasjatek-tiszababolna-i-mgtsz-ritkasag-a20b_1_big.jpg

BLK Led Star - A Tiszabábolnia MGTSZ nem robbantott bankot egykoron a BLK Led Star elektromos társasjátékkal, de az egyedi ötlet és kidolgozás a gyűjtők számára mégis érdekessé varázsolta a játékot évek elteltével.
Most egy annyira komplett darabra akadtam rá, amilyennel eddig még soha nem találkoztam. Eredeti doboz és leírás is tartozik a játékhoz. Igaz az elemtartó fedele és három bábú hiányzik és az eladó nem tudta életre kelteni a játékot, de ez nem jelenti azt, hogy az rossz vagy használhatatlan lenne.
Szerencsére nekem van működőképes darab a gyűjteményben, de a használati útmutató sajnos nincs meg hozzá.
A játékhoz fix 8500 Ft-os áron juthattok hozzá.

regi-elemes-buggy-hong-kong-c20b_2_big.jpg

Hillclimb Buggy - Néha feltűnik a hazai aukciós oldalakon egy-egy eladó darab a Hillclimb Buggyból, aminek volt hazai változata is.
Ez most történetesen az eredeti változat, ami gyönyörű állapotban maradt meg. Szerintem ha gyűjtitek a régi játékokat, akkor kihagyhatatlan a gyűjteményből ez a 80-as évekből származó klasszikus, amiért a licit most 2500 Ft-ról indul.

lendkerekes-regi-jatek-auto-talan-orosz-540b_5_big_1.jpg

Szovjet lendkerekes buggy - Ha már az előző ajánlat egy buggy volt, akkor stílusosan most is egy ilyen játékkal folytatom a sort.
Ezúttal egy szovjet lendkerekes kisautót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami annyira ronda, hogy az már szép. A retro kisautó ára ráadásul egészen kedvező, hiszen az aukció 1 Ft-ról lett elindítva.

3db-tarsasjatek-elado-030b_1_big.jpg

Társasjáték csomag - Kicsit hanyagoltam az utóbbi időben a társasjátékokat, de most egy igazán klassz csomagra akadtam rá, ami akár még jó is lehet.
A csomagban benne van a Kresz Dominó, a Business Club és az Öttusa játék. Sajnos, hogy melyik mennyire komplett a képek alapján nehéz eldönteni, de szerintem érdemes a rizikót bevállalni ebben az esetben.
A három játékért az eladó 4000 Ft-ot szeretne kapni.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8716207828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása