Fotók, amelyekről biztosan nektek is eszetekbe jut valami emlék 3.rész
2020. augusztus 05. írta: ToyaHSW

Fotók, amelyekről biztosan nektek is eszetekbe jut valami emlék 3.rész

retro7.jpg

Bár azt ígértem, hogy a szabadság ideje alatt nem osztok meg veletek bejegyzéseket, de a fotós múltidézés sikere arra buzdított, hogy gondoljam újra ezt a tervemet.
Szerencsére régi fényképekből nem szenvedünk hiányt, így egy újabb adag régi fényképpel tudok nektek kedveskedni.

Remélem ezúttal is szívesen nosztalgiáztok majd velem!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4716105838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lobo Marunga 2020.08.06. 14:52:41

Hát ez elég vastagon nyócvanas lett. Sose tudjuk meg, mitől volt különleges a vagdalthús, de még az irodalomba is beírta magát. Aki nem hiszi, olvassa el Kertész Balázs Pé: Előre gonoszok! c. remek regényét, amit szintén alig magyarázható módon a Közgazdasági és Jogi Kiadó adott ki 1985-ben.

Sunny Days 2020.08.08. 14:58:16

Vagdalthúsból - mi úgy hívtuk: uzsonnahús - csakis a sárga dobozos! Az nagyon finom volt! Azóta se találok hasonlót...

Flowey 2020.08.08. 16:16:43

Tipikus ízléstelen szocialista színvilág. Megértem a nosztalgiafaktort a dolog mögött - nekem a '90-es évek második fele és a 2000-es évek első fele lesz ilyen, pedig mai szemmel látom bőven a hibáit - de nekem a '80-as éven nem jön be túlságosan. Egyedül a kiszámíthatósága pozitív, hogy akkoriban fix árak voltak, meg mindenki ugyanabból a 3 cuccból választhatott, így naná, hogy közösségi emlék a legtöbb ilyen régi holmi, mert 33%, hogy neked is pont ez volt.

virágszív 2020.08.09. 11:46:34

Jaj, de finomak voltak azok a minilekvárok, meg a csokis tej is...
süti beállítások módosítása