Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.25.hét
2020. június 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.25.hét

Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben gyűjtőknek és nosztalgiára fogékonyaknak igyekszem jó áron megvásárolható régi játékokat ajánlani.
Ezúttal is igyekeztem öt klassz és elérhető árú játékra akadni a hazai aukciós oldalakon szerintem sikerrel.

Tartsatok velem ezúttal is a régi játékok világába!

1978-bol-ritka-retro-radotin-tele-sport-tv-jatek-konzol-eredeti-dobozaban-x-43ea_1_big.jpg

Radotin TV játék - A 80-as években különös bája volt a TV játékoknak,amelyekből számtalan változat készült. Ezek közül az egyik volt az 1978-ban készült Radotin Black and White TV Game is, amelyben a szokásos játékmódok várták a szórakozni vágyó gyerekeket és felnőtteket.
Mai szemmel már kicsit megmosolyogtató, hogy mennyi időt tudtunk eltölteni ezekkel a Pong játékokkal, de akkoriban ez volt a csúcstechnika a számunkra.
Most újra átélhetitek ezt az élményt ezzel az eredeti dobozos TV játékkal, amelynek licitje 1 Ft-ról indul.

regi-jatek-autok-jarmuvek-5-db-egyben-1-ft-rol-c3ea_1_big.jpg

Régi játékautók - Egy igazán különleges csomagra akadtam a legnagyobb hazai aukciós oldalon. Az aprócska lemezjátékok egy része a 80-as évek elejéről származik és mára komoly értéket képviselnek.
Van a kínálatban kettő darab bolgár MIR kisautó, egy BISON busz, egy eredeti TONKA teherautó és egy számomra ismeretlen márkájú érdekes felépítménnyel felszerelt teherautó is.
A lemezből készült játékokért a licit 1 Ft-ról indul és szerintem érdemes harcba szállni a múlt ezen kincseiért.

regi-lemezjatek-mentoauto-kinai-retro-lemezauto-ritka-darab-12ea_1_big.jpg

MF-716 lendkerekes mentőautó - Végre ismét ráakadtam egy érdekesebbnek számító kínai lendkerekes lemezautóra, aminek a gyűjtők egészen biztosan örülnek majd.
Az MF-716-os mentőautót ilyen szép és komplett állapotban nagyon ritkán látni. Érdemes figyelni, hogy a játékon még a hátsó ajtók is megvannak és a festés sincs rossz állapotban. Ha érdekesnek találjátok a játékot, akkor érdemes lehet figyelemmel kísérnetek az 5990 Ft-ról induló aukciót.

learn-to-drive-speedracer-83ea_3_big.jpg

Learn-to-drive Speedracer - Egy igazi klasszikus a 80-as évekből, amelyet számtalan gyártó készített. Az autóversenyzős játékban egy végtelenített szalagpálya képét vetítették a képernyőre, amin egy aprócska autó volt látható, amit különböző áttételek segítségével lehetett kormányozni.
Van itt sebességváltó és indítókulcs is, amit nagyon vagány dolog volt akkoriban.
A játék valamennyire felújítva, eredeti dobozzal, működőképes állapotban várja új gazdáját. Az ára fixen 3000 Ft, ami egyáltalán nem számít soknak.

retro-taviranyitos-auto-lamborghini-83ea_1_big.jpg

Radio Control Lamborghini - Ez a játék is a 80-as évek elejéről származik, amikor még nagyon sok RC irányítású kisautó volt a piacon rendkívül egyszerű kezeléssel és tudással.
Itt lényegében csak a kocsi haladási irányát tudtuk változtatni egy távirányító segítségével és a kocsi is csak egy irányba volt képes kanyarodni. Igazán különleges darab, ráadásul eredeti dobozzal együtt árulják.
Az ár ebben az esetben fix 4000 Ft, ami azért határeset nálam.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1315809350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kage kyōi 2020.06.15. 06:08:07

Hú, asszem az a Lamborghini megvolt :( na most szakállas Gandalfnak képzelem magam!!
Faberakásos Atari nincs?!?
süti beállítások módosítása