Solido katalógus 1972
2019. október 16. írta: ToyaHSW

Solido katalógus 1972

solido_catalog_1972_brochures_and_catalogs_aab7ed3f-34a8-4420-8e82-33a55a4378ea.jpg

Ahogy azt megszokhattátok ezúttal is egy újabb katalógust osztok meg veletek. Ezúttal is maradunk a Solido vonalon, amelyen elértük az 1972-es évszámot.
A katalógus érdekessége, hogy két változatban is kiadásra került. Egy angol és egy francia nyelvű változat került a gyerekekhez a kiadványból. Mivel az utóbbi bővebb változat, így most ezt osztom meg veletek.

Remélem ebben a kiadványban is találtok majd néhány ismerős vagy legalább különleges kisautót, harckocsit vagy repülőgépet.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7915226784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása