Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.29.hét
2019. július 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.29.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben igyekszem jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Szerintem ezen a héten is sikerült összegyűjtenem néhány olyan játékot, amiben a gyűjtők és a nosztalgiázásra fogékonyak is látnak fantáziát.

Kezdjük hát újabb időutazásunkat a régi játékok világába!

piko-ferrari-taviranyitasu-auto-dobozaval-f56a_2_big.jpg

PIKO Ferrari dobozában - Szerintem ez a játék nem olyan régen szerepelt az ajánló rovatban, de mivel akkor úgy tűnik nem keltette fel senki érdeklődését, így ismét megosztom veletek.
A PIKO Ferrari 312 PB távirányítós autója nem számít éppen ritka darabnak, de dobozzzal, sofőrrel annál ritkább. Bár a távirányítón a kormány törött, de ez nem igazán csökkenti a játék értékét, amihez most nagyon kedvező 5999 Ft-os indulóárral kell versenybe szállnotok.

retro-lemez-helikopter-656a_1_big.jpg

MS 296 helikopter - Természetesen ha lehetőségem nyílik rá, akkor kínai játékokat is osztok meg veletek, hiszen tudom sokatokat érdekelne a távol-keleten készült lemezjátékok.
Ezúttal az MS-296-os helikopteren akadt meg a szemem, ami egy óraműves szerkezettel ellátott helikopter. Sajnos az eredeti kulcs már nincs meg és a működéséről sincsenek információk, de az állapota mindenesetre nagyon szép.
Az induló ár 3000 Ft ebben az esetben.

4db-regi-fem-lendkerekes-lemezauto-356a_1_big.jpg

Kínai lendkerekes csomag - Na ez egy igazán szép kis csomag, amire érdemes figyelmet szentelni a gyűjtőknek. Van itt egy MF 254-es Sedan néhány hiányossággal, két darab MF 218-as rendőrségi autó és egy MF 207-es kabrió amin még egy keveset dolgozni kell.
Tudom a játékok a képek alapján kicsit leharcoltnak tűnnek, de szerintem ez mindegyik menthető játék. A liciten 3332 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők jelenleg.

vegyes-retro-lemezarugyari-jatek-066a_1_big.jpg

Régi játék csomag - Ez egy nagyon klassz csomag, amire szerintem már sok gyűjtő felkapta a fejét. Van itt hazai, Csehszlovák és természetesen kínai játék is.
Bár elsőre kicsit magasnak tűnhet a 12.900 Ft-os ár, a játékok szerintem ennyit bőven megérnek így egyben. Persze van amelyiken dolgozni kell egy keveset, de ebben az esetben sem menthetetlen egyik lemezjáték sem.

modern-autok-kartya-f56a_5_big.jpg

Autókvartett - Egy érdekes és sokak által kedvelt játék volt egykoron itthon az Autókvartett autóskártya, ami számtalan kiadást megélt a 60-as évektől a 80-as évekig.
A nagyszerű rajzokkal díszített lapokra ma már nosztalgiával emlékszik vissza mindenki. Szerencsére a kártyát még be lehet szerezni, így akadtam rá erre a nagyon szép állapotban megmaradt eredeti dobozos, hiánytalan csomagra.
Ha hiányzik a gyűjteményetekből, akkor érdemes figyelőre raknotok az aukciót.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3414946686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2019.07.15. 07:55:37

"Szerintem ez a játék nem olyan régen szerepelt az ajánló rovatban, de mivel akkor úgy tűnik nem keltette fel senki érdeklődését, így ismét megosztom veletek."
Naná, nagyon hiányos, átragasztott, a megviselt doboz nem kárpótol mindezért.
süti beállítások módosítása