Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.28.hét
2019. július 07. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.28.hét

Ha vasárnap, akkor jön az elmaradhatatlan ajánló rovat amelyben jó áron megvásárolható régi játékokat ajánlok a gyűjtők és a nosztalgiázók figyelmébe.
Ezen a héten is megakadt a szemem néhány játékon, amivel érdemes lehet bővíteni a gyűjteményeteket vagy esetleg gyerekkorotokban nektek is meglehetett.

Tartsatok velem ezúttal is a szokásos vasárnapi időutazáson!

retro-tatra-auto-936a_3_big.jpg

Tatra homokozó dömper - Néhány hete egy bejegyzésben ismerkedhettetek meg a gyűjteményben található Tatra 815-ös homokozó dömperrel.
Egy letűnt kor feledhetetlen játéka volt ez, ami lényegében elpusztíthatatlan volt. Most egy igazán szép állapotban megmaradt darabot ajánlok a figyelmetekbe, amit 6000 Ft-os fix áron tudtok megvásárolni.

retro-mol-kvartett-kartya-32-db-936a_1_big.jpg

MOL Kvartett - A kártyajátékok gyűjtői számára biztosan nem lesz ismeretlen a MOL Kvartett autós kártya, de be kell vallanom hogy én eddig még nem találkoztam vele.
A 32 darabos csomag tényleg szép és hibátlan állapotban maradt meg. Mivel nem egy gyakori autóskártyáról van szó, így szerintem érdemes a 2000 Ft-ról induló licitbe beszállni, hiszen évek múlva ennek az összegnek a többszörösét éri majd a csomag.

casio-submarine-battle-cg-330-quartz-jatek-a36a_2_big.jpg

CASIO Submarine Battle - A kvarcjátékokról az utóbbi hetekben elég sok szó esett a blogon. Ezek közül persze a legmenőbbeknek a CASIO által gyártott felnyitható vagy két képernyővel rendelkező változatok számítottak.
A felnyitható tetejű gépek felső részében kapott helyet a hangszóró is. Ilyen volt többek között a klasszikus és utolérhetetlen Western Bar vagy a most eladásra kínált Submarine Battle is.
A játék kikiáltási ára 10.000 Ft, de 20.000 Ft-os villámáron azonnal megvásárolhatjátok ez a kultikus és természetesen működőképes játékot magatoknak.

21-pakli-retro-autoskartya-egyben-elado-ce5a_1_big.jpg

21 csomag régi kártya - A kártyákat mint már említettem nagyon sokan gyűjtik és kedvelik. A kvartett játékok között a legnépszerűbbnek az autós csomagok számítottak, de persze repülős, traktoros, hajós és más paklik is készültek.
Most 21 régi kártyát zsebelhettek be 10.000 Ft-os fix áron, ami szerintem bőven megéri. Ha számoltok, akkor egy csomag kártya kevesebbe kerül mint 480 Ft, ami azért nem annyira rossz.

regi-orosz-retro-autosjatek-autopalya-6f5a_4_big.jpg

Za Rulem 5 - A Szovjetunióban gyártott Za Rulem autós játékról már írtam a blogon, sőt a Blog TV adásában is találkozhattatok már vele.
Az elektromos autóverseny játék több változatban is készült. Ezúttal az ötös sorozatszámot viselő darab került valakinél eladósorba. Itt már a játék részét képezte a pedál is, amivel a gázadást és a fékezést lehetett szabályozni.
A mágneses elven működő autós játék tényleg kiváló állapotban maradt meg szemre, bár az eladó nem tesztelte a működését. Szerintem egy ilyen állapotban megmaradt, eredeti dobozos játékért érdemes licitálni.
Az ár jelenleg 6500 Ft, ami egyáltalán nem sok érte.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8414930996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása