Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.46.hét
2018. november 11. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.46.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott és sokatok által követett Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben ezúttal is igyekszem jó áron megvásárolható régi játékokat ajánlani a gyűjtők figyelmébe.
Reményeim szerint ismét sikerült öt olyan játékot összegyűjtenem, amivel a kezdő gyűjtők és a haladók is szívesen bővítik majd a gyűjteményüket.

lemezarugyar-roppentyu-ac0a_1_big.jpg

Röppentyű pisztoly - Az oldalon már bemutattam nektek ezt a Lemezárugyár által készített régi játékot, amivel a legnagyobb baj az volt, hogy rettenetesen könnyen tűnt el a forgó alkatrésze.
Szerencsére az eladásra kínálat darab hiánytalan állapotban és eredeti dobozával várja új gazdáját.
A licitnek 1000 Ft-os ajánlattal vághattok neki.

kifestokonyv-1938-bol-szep-allapotban-cc0a_4_big.jpg

Régi kifestőkönyv -  Arany János Családi kör című művét dolgozza fel ez a régi kifestőkönyv. Nagyon ritkán ajánlok a figyelmetekbe papír alapú dolgokat, de úgy gondolom ezt a kincset érdemes lenne megőrizni még nagyon hosszú ideig.
Néhány lapját kiszínezték, de azért maradtak érintetlen oldalak is.
Az ár 1300 Ft fixen.

a-varikon-ufo-retro-logikai-jatek-uj-660a_1_big.jpg

Varikon UFO - Erről a logikai játékról már bőven esett szó az oldalon. A bűvös kocka árnyékában számtalan klassz hazai logikai játék készült, amelyek kicsit méltatlanul nem kaptak elég figyelmet.
Ezek közül az egyik az UFO volt, amit most eredeti csomagolásban tudtok megvásárolni. Az ár az eredeti csomagolás miatt kicsit borsosabb a megszokottól, de hát valamit-valamiért.
A licit 3990 Ft-ról indul

szovjet-orosz-cccp-taviranyitos-tavos-teherauto-lemezjatek-1ft-nma-7b0a_1_big.jpg

Szovjet távirányító jármű - Ismét egy érdekes szovjet távirányítós jármű. Se szeri, se száma a régi szovjet távirányítósoknak, de azért az érdekesebb darabok egészen biztosan nagyobb érdeklődésre tarthatnak számot.
Ilyen a most figyelmetekbe ajánlott platós hernyótalpas is, ami szép kidolgozásával egészen biztosan sokatok figyelmét felkelti majd.
Sajnos a plató egy részen törött és vannak még hiányosságai, de a ritkasága ezeket feledteti.
A licit jelenleg 6956 Ft-on áll.

ites-fiat-ritmo-most-1ft-ert-eb0a_1_big.jpg

Ites FIAT Ritmo - Az Ites játékok között vannak gyakoribbak és ritkábbak. Ez utóbbi kategóriában nehezebb jó állapotú darabokat szeretni.
Talán ezért is akadt meg a szemem ezen a távirányítós FIAT Ritmon, ami nem egy gyakori darab. Az eladó leírása szerint tökéletes műszaki állapotban maradt meg a játék, ami nagy szó.
A licit 1 Ft-ról indult, de még sok van hátra a lejáratig.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9214366515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása