Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.43.hét
2018. október 21. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.43.hét

Ha vasárnap, akkor jön a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben hétről-hétre igyekszek nektek jó áron megszerezhető, érdekes játékokat ajánlani a gyűjtemény bővítésére vagy éppen egy gyűjtemény első darabjának.
Ezen a héten is megakadt a szemem néhány érdekes kincsen, amelyek között remélem megtaláljátok azokat a darabokat, amiket régóta kerestek.

fire-chief-jaguar-retro-kinai-lemez-auto-950a_2_big.jpg

ME-627 Fire Chief bolygókerekes autó - Egy igazi kincs ez az aprócska kínai tűzoltóparancsnoki autó, ami egészen szép állapotban vészelte át az elmúlt éveket.
Egyetlen hibája a játéknak az egyik lámpabúra hiánya, amit pótolni nem egyszerű, de nem is lehetetlen feladat.
A 9900 Ft-os ár nagyon kedvezőnek mondható a nyugat-európai árakhoz képest és itthon sem számít veszélyesnek.

lemezarugyar-go-kart-b50a_1_big.jpg

Lemezárugyár távirányítós Gokart - Egy szép állapotban megmaradt Lemezárugyár által készített Gokart várja új gazdáját.
Ez bizony nem egy gyakori játék, így az ár is magasabb mint azt sokan várnátok. A licit jelenleg 26.000 Ft-on áll, de ez percről-percre emelkedik.

lemez-tatra-billencses-850a_3_big.jpg

KDN Tatra 138 - A Csehszlovák KDN gyárában készült a most ajánlott játék. A Tatra 138 egy egyszerű tologatós játék, amit hosszú évtizedekig gyártottak.
Ennek ellenére már csak az autó típusa miatt is érdemes lecsapni rá azoknak, akik kedvelik a szocialista ipar játékait. Az ár jelenleg 2579 Ft, ami nem annyira sok.

anker-spielzeug-submarin-dolphin-tengeralattjaro-950a_7_big.jpg

Anker Submarine Delphin - Ezúttal egy NDK-ban gyártott távirányítós tengeralattjárót ajánlok a figyelmetekbe. Ennek a játéknak a különlegessége, hogy valóban vízben lehetett használni. Értékesnek is nevezhető, hiszen az eredeti doboza és a különböző műanyag elemei is viszonylag épségben megmaradtak.
Ennek fényében az 5000 Ft-os kikiáltási ár egyáltalán nem sok érte.

kinai-lendkerekes-auto-b50a_1_big.jpg

MF-748 Convertible Sedan - Egy szép állapotban megmaradt kínai játékautóval zárom a sort. Az MF-748-as igazi érdekessége, hogy mozgatható tetővel volt felszerelve.
Természetesen a liciten eladásra kínált játéknak is működik a tetőszerkezete és az állapota sem mondható rossznak. Ha kedvelitek a kínai lemezjátékokat, akkor kár lenne ezt kihagynotok.
A licit jelenleg 1000 Ft-on áll, ami igazán kedvezőnek mondható.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5114314267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása