Lendkerekes Porsche 928
2018. augusztus 20. írta: ToyaHSW

Lendkerekes Porsche 928

porsche928_1.JPG

Két hét szünet után éppen itt az ideje egy újabb játék bemutatásának. Ezúttal ismét egy autót szeretnék megmutatni nektek, amit a távoli Hong Kongban gyártottak, de számomra ennek ellenére is érdekes darabnak bizonyult.
A ma bemutatásra kerülő Porsche 928-ast a Lucky Toys készítette.

Természetesen a távol-keleti játékokhoz hasonlóan az aprócska lendkerekes autó is igazi tömegcikknek számított a maga idejében. Ennek megfelelően számtalan változatban készült.
Amiről én tudok az a verseny változaton kívül készült ADAC és természetesen civil autó. Ezeket is beszerezhetitek mind a mai napig, de az igazi klasszikus a versenyautós matricázással ellátott 928-as.

A kocsin látható zászló alapján arra gondolok, hogy ez egy Franciaországba szánt változat lehet. Erre utalnak az autón megtalálható reklámok is.
A kocsi amúgy átlagosnak mondható. Az ablakok sötétítettek, ennek megfelelően a belső tér nem került kidolgozásra. Ellenben a motorháztető nyitható és a motor is megtalálható benne.
Az alvázra is figyeltek, ahol a kipufogót, a váltót és más alkatrészeket is láthatóak. A dísztárcsák, a lámpák és a hátsó rendszámtábla is csillogó fényt kapott. A kerekek kemény műanyagból készültek, de az autó ennek ellenére csúszós felületen is lendületbe hozható.

Szerencsére épségben maradt meg a kisautó. A matricázása viszonylag szép - bár már kicsit megsárgult. A megsárgult matricázástól eltekintve egy szemre is szépen kidolgozott német sportkocsi játék változatát sikerült beszereznem, ami egészen biztosan nagyon jól mutat majd a többi lendkerekes kisautó mellett.

Természetesen erről majd Ti is meggyőződhettek, de addig jönnek a megszokott fényképek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5114191895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása