Műanyag kisállatok
2018. július 14. írta: ToyaHSW

Műanyag kisállatok

muanyagallatok1.JPG

Általában a gyűjtők körében a műanyag játékkatonák voltak az igazán népszerűek, amelyeket általában a trafikokban szerezték be nekünk a szüleink és kiválóan helyt álltak a nagyobb csatákban vagy a Matchbox kisautók között is.
Valamivel később persze a műanyag más területekre is betört, így a katonákat valami másnak is követni kellett. Így készültek a műanyag állatfigurák.

A gyűjtemény most egy becsületes adag műanyag állatfigurával gazdagodott a 80-as évek második feléből. Valószínűleg ezeknek az állatfiguráknak egy része külföldi munka, de egy részük idehaza készülhetett.
Vannak köztük szebben és kevésbé szépen kidolgozott állatkák is. A felhozatal lényegében a háziállatoktól, a trópusi egzotikus állatokig tart, sőt egy-két igazi extra figura is található a csomagban.
Az anyag minden esetben kemény műanyag, a kidolgozás pedig azért eltérő mivel vannak egy színű állatok és akadnak a csomagban szépen és gondosan festett darabok is.
Valószínűleg egy LEGO ház vagy épület mellett békésen megfért az állatsereg, de lehet, hogy teljesen másra használta őket Nádas Ildikó, akitől ezek a játékok is érkeztek.

Lényeg a lényeg, hogy bekerültek a gyűjteménybe és természetesen a múzeumban is láthatjátok majd az állatsereget kiállítva. Addig sajnos be kell érnetek a megszokott fényképekkel ezúttal is.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2914112277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása