Érdekesebb távirányítós autók
2018. június 19. írta: ToyaHSW

Érdekesebb távirányítós autók

15a_3bdd6b1c-a911-4bd0-932e-79af528751ba_1024x1024.jpeg

Bár gyerekként nekünk sem volt okunk a panaszra, hiszen a PIKO, az Ites vagy a Norma cégnek köszönhetően nagyszerű távirányítós játékokat kaptunk, azonban tőlünk nyugatabbra hatványozottan nagyobb volt a választék a hasonló játékokból.
Ebben a bejegyzésben ennek megfelelően igyekszem a nyugati távirányítós járművek közül az érdekesebb darabokat bemutatni nektek, amelyek között a futurisztikus és a realisztikus autók egyaránt megtalálhatóak.

Azt hiszem mondanom sem kell, hogy a hasonló játékok több száz dollárt érhetnek, így érdemes nyitott szemmel járni, hátha véletlenül szembe jön veletek egy szebb darab.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4814057132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavycs 2018.06.19. 22:56:12

Az egyik képen egy távirányítós munkagépet láttam, erről jutott eszembe egy játék amit annó a kirakatokban láttam: egy táirányítós villástargoncát. Nem tudom ki gyártotta. Volt hozzá két kis láda is, műanyagból, amit pakolgatni lehetett.
süti beállítások módosítása