Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.21.hét
2018. május 20. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.21.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben igyekszem jó áron megvásárolható ritka játékokat összegyűjteni nektek.
Remélem ezen a héten is akad olyan a kínálatban, amivel szívesen bővítitek majd a gyűjteményeteket.

bac9_1_big.jpg

Távirányítós NORMA limuzin - Igazából nem számít nagy ritkaságnak a játék, azonban úgy gondoltam a doboz miatt mégis érdemes a gyűjtők figyelmébe ajánlanom ezt a különleges szovjet autót.
A gyűjteményben van egy erről már bejegyzés, sőt Blog TV adást is láthattatok, azonban dobozzal még soha nem láttam eddig. A licit 12.000 Ft-ról indul, ami a leírtakat figyelembe véve egyáltalán nem számít magas összegnek.

3ac9_1_big.jpg

Lemezárugyár Packard - Bár különösebben nem rajongok a felújított játékokért, de tudom néha elkerülhetetlen ez a megoldás. Ha szépen sikerül a felújítás, akkor azzal semmi baj nincs.
Ezúttal egy Packardot ajánlok a figyelmetekbe, ami nagyon gyönyörűen sikerült. Az eladó tippje szerint csak a dísztárcsák és a lökhárítók kaptak festést, de az a gyanúm hogy a karosszéria és az alváz sem maradt érintetlen a felújítás során.
Kabrió lendkerekes kocsi, ráadásul az első szériából az ár ennek megfelelően 6253 Ft-on áll.

cac9_1_big.jpg

Magellán logikai játék - A Magellán egy régi, hazai fejlesztésű logikai játék, amivel még TV műsor is foglalkozott. Sajnos nagyon ritkán tűnik fel egy-egy darab, de olyankor érdemes lecsapni rá. Elég bonyolult játékról van szó, szóval akár még ma is napokat el lehet tölteni vele.
Az ár 4500 Ft fixen.

de373667cdb4a5d3d07f1c88997ae53f-villamos-pajtas-femepitokeszlet.jpg

Pajtás villamos fémépítőkészlet - A Pajtás egy igazi hazai klasszikus építőjáték, amelyben az elektromosság is fontos szerepet játszik.
Ez sem túl gyakori darab, így ha feltűnik egy példány és érdekelnek az építőjátékok, akkor érdemes lecsapni rá. Ezúttal 6500 Ft-ért juthattok hozzá egy szép állapotban megmaradt darabhoz.

5912c06ae27be-regi-nagymeretu-sucho-hajo-a-kepen-lathato-allapotban.jpg

Schuco Cytra Ambassador 38 távirányítós hajó - Egy igazán érdekes távirányítós hajó, ami az árát nézve rendkívül kedvező áron lehet a tietek.
Persze ennek van árnyoldala is, ugyanis a távirányító nincs bekötve, valamint a mentőcsónakot tartó egyik kar is letört az évek alatt (szerencsére a csónak megmaradt). Ezek a hibák javíthatóak és ha sikerül beüzemelnetek a hajót, akkor egy értékes darabbal bővülhet a gyűjteményetek.
Az ár 12.000 Ft fixen, amit még ebben az állapotban is simán megér.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5413984056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komojtalan 2018.05.22. 12:56:31

Azt hiszem megkeresem a Magellánom és rakom fel a Vaterára :-). Na jó mégsem, várok még 10 évet.

mpl 2018.05.22. 16:45:13

Addigra már euró lesz...és meggazdagszol :-)
süti beállítások módosítása