Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.5.hét
2018. január 28. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.5.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben ezúttal is öt jó áron megvásárolható régi játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
Ezek egy részével már találkozhattatok az oldalon, míg a másik része olyan amire én is szívesen lecsapnék adott esetben.
Remélem sikerül ismét olyan ajánlatokat elétek tennem, amiért érdemes lesz licitálnotok.

 81a9_1_big.jpg

Távirányítós Polonéz - A lengyel Palart cég gyártotta ezt a nagyszerű autót. Természetesen olyan extrák is helyet kaptak benne mint a duda és a világítás.
A most eladósorba került darabnak persze vannak apróbb hiányosságai és szépséghibái, de 1 Ft-ról indított aukció esetében ez teljesen természetes.

7e99_2_big.jpg

Műanyag teherautó - Be kell látnom, hogy a fotók nem az igaziak, de azért kivehető rajta az érdekes formájú teherautó. Természetesen a Honvédség felirat az oldalsó részen nem véletlen, hiszen ez egy magyar kisipari termék.
A licitálás ebben az esetben is 1 Ft-ról indul.

93a9_2_big.jpg

Lemezárugyári mérleg - Ha a lányok boltosat játszottak, annak elengedhetetlen kelléke volt többek között a mérleg. A Lemezárugyár természetesen ezt is gyártott, így sokan találkozhattatok ezzel a játékkal.
A most bemutatásra kerülő darabnak az érdekessége, hogy lényegében még bontatlan és eredeti dobozos. A fotók alapján még soha nem játszottak vele és a nyugatra készült változatról van szó.
Kicsit merésznek tűnik az 1 Ft-ról indított aukció...személy szerint kíváncsi vagyok mi lesz a vége.

a3a9_1_big.jpg

Műanyag játékok - Na ez a csomag tényleg olyan mintha egy régiségvásárban lennénk. Van itt minden, ami régi és műanyag. A csomag tartalmának egy része alkatrésznek jó, de más játékok tök klassz állapotban maradtak meg.
Fix 4000 Ft-ért az összes játék a tiétek lehet.

61a9_1_big.jpg

Kartonból készült Cowboy kalap - Ez sem véletlenül került be a heti ajánlóba. Konkrétan emlékszem, amikor 7-8 éves koromban egy pontosan ilyen kalapban feszítettem a farsangon.
Soha nem gondoltam volna, hogy viszontlátom ezt a fekete kalapot, de az internet különleges és tényleg olyan dolgok tűnnek fel rajta amiről régen azt gondoltuk, hogy már elporladtak.
500 Ft ezért a kalapért egyáltalán nem sok, hiszen már alhangon is 40 éves.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7613611791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2018.01.29. 13:09:03

Amúgy ehhez a teherautóhoz - és számos változatához - egy Matchbox Super Kings fantáziamodell adta az "ihletet". A hasonlóságot nem lehet letagadni:

matchbox.wikia.com/wiki/Aircraft_Transporter_(K-13/K-114)
süti beállítások módosítása