1969-es Airfix katalógus és egy kis extra
2018. január 01. írta: ToyaHSW

1969-es Airfix katalógus és egy kis extra

airfix1969.jpg

Ahogy ígértem a  2018-as évben sem kell nélkülöznötök a Játékmúzeum Blog bejegyzéseit. Mivel még nem értem a katalógusok bemutatásának a végére, így az új esztendőt is ezekkel a klassz régi papírokkal kezdjük.
Ezúttal az Airfix 1969-es katalógusát tudom megosztani veletek, valamint extraként egy összerakható Apollo űrhajó építésére buzdító aprócska reklámmal.

Remélem a legújabb darabok is elnyerik a tetszéseteket. Ha így lenne, akkor nagy felbontásban ezen a linkken keresztül tudjátok letölteni a scannelt képeket.
Holnap pedig következik 1970 és egy újabb Matchbox katalógus...

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7613538705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása