Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.3.hét
2017. január 15. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.3.hét

Bár egy kicsit elcsúsztam a videó rovattal, de ez csak annyit jelent a számotokra, hogy ma két új bejegyzést is találtok majd a Játékmúzeum oldalán.
Természetesen mivel vasárnap van, így nem maradhat el a megszokott Heti TOP5 ajánló rovat sem, amibe rögtön bele is vágok.

5609_1_big.jpg

PIKO Automat mosógép - Sok lánynak egészen biztosan volt ilyen vagy ehhez hasonló játéka. A szocializmusban igyekeztek már gyerekkorban a lányokba nevelni a gondoskodást.
A PIKO által készített mosógép pedig kiválóan megfelelt erre a célra, hiszen a babaruhákat sem ártott néha átmosni. A játék eredeti dobozában várja új tulajdonosát az 1 Ft-ról indult aukción.

1b09_1_big.jpg

ITES Zetor távirányítós traktor - Ez sem egy gyakori játék, így számítani lehet némi parádéra a licit vége felé. Persze az aprócska traktornak vannak hibái, de ezeknél a játékoknál ez már természetes.
Igazi gyűjteményi darab, amire érdemes lecsapnotok!

4809_1_big.jpg

Fire Chief távirányítós autó - Egy igazi kínai csemege. Nagyon sokan szeretik a kínai lemezjátékokat, amelyek között tényleg elég különleges darabok is találhatóak.
Ezúttal a parancsnoki tűzoltóautó távirányítós változatát ajánlaná a figyelmetekbe, ami remek állapotban várja új gazdáját. A jelenlegi ár 200 Ft, így érdemes figyelőbe tennetek az aukciót!

4609_1_big_1.jpg

Kínai lendkerekes lemezrepülőgép - Mint az előbb említettem a kínai lemezjátékoknak komoly kultusza és rajongótábora van a hazai gyűjtők között.
Ezúttal az MF 202-es lendkerekes repülőgépet szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ami viszonylag szép állapotban várja új gazdáját.

8509_1_big.jpg

Rugós foci - Sokunk gyerekkorának meghatározó játéka volt a hazai gyártású rugós foci. Órákat töltöttünk a mozdulatlan figurákkal, amelyekkel igyekeztünk bevarázsolni a fém golyót az ellenfél kapujába.
Ha szerettek nosztalgiázni, akkor itt egy eredeti darab a szokásos hiányosságokkal. Nincsenek meg a kapuk, a figurák kopottak és labdát is kell szereznetek hozzá.
Az ár ennek megfelelően jelenleg 11 Ft, így érdemes figyelemmel kísérnetek a licitet.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5712128511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lex D'Arquebus · http://ugrassvajcba.blog.hu/ 2017.01.17. 15:32:14

A rugósfoci még nekünk is megvan, nekünk a kapuk is megvannak, néha a fiam szokott játszani vele, mikor a szüleimnél van. A labdát nem tudom, hogy eredeti-e, de még a doboza is megvan.

ToyaHSW 2017.01.18. 09:14:16

@Lex D'Arquebus: Becsüljétek meg szerintem és tároljátok megfelelően, mert már jelenleg is sokat ér és ez később sem változik majd.
És persze játszatok vele sokat.
süti beállítások módosítása