Kártyák - 1.rész
2016. július 07. írta: ToyaHSW

Kártyák - 1.rész

dsc_0012.JPG

Természetesen az autóskártyákon kívül (amelyek közül még pár csomag hiányzik - különösen a csúnya rajzos és a sárga hátú) más kártyák is találhatóak a bemutatásra váró gyűjteményben.
Ezúttal ezeknek a kártyáknak egy részét mutatom meg nektek - későbbiekben számíthattok majd a folytatásra is.

A bemutatásra kerülő darabok között megtalálható a pókerkártya, a römikártya és a magyar kártya is és a méretben is megtalálhatjátok a hagyományos méret mellett a mini kártyákat is.
A bemutatóban mindenképpen szeretném megemlíteni a Delta Airlines és a Thai Airlines gépein osztogatott pókerkártyákat, de rendkívül szép Jokerekkel megrajzolt römikártya is említést érdemel.

A mini kártyák között megtalálható a klasszikus magyar kártya és a römikártya is. Ez utóbbival játszani nem igazán lehetett, de pasziánszozásra így is jó volt.

A Citikbank kártya egy kicsit kilóg a sorból a kora miatt, de mivel ez is a gyűjtemény része, így vétek lett volna kihagynom.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr668873540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása